Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Taivastuuli

http://farm1.static.flickr.com/132/323383268_ad893b7edc_m.jpg http://confessionsofanotsodomesticgoddess.files.wordpress.com/2011/06/tabby-kitten.jpg
 
Nimi: Taivastuuli
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Oppilas: -
Soundtrack: Rihanna- Cry
 
Ulkonäkö: Hopeanharmaa naaras. Solakkarakenteinen. Turkissa on tummempia pilkkuja ja juovia ympäri kehoa. Valkoiset tassut, vatsa, rinnus ja hännänpää. Myös kuonon ympärillä on valkoista. Vaaleanpunainen kuono, ja taivaansiniset silmät. Otsassa kaksi arpea.
 
Luonne: Melkoinen ilopilleri, ja tutustuu toisiin helposti. Taivastuuli on ehkä vähän liiankin hurjapää.On myös harvinaisen taitava väittämään vastaan. Soturilaki ei ole mikään suuri sana hänen korviinsa, mutta Tähtiklaaniin uskoo siltin suuresti. Vaikka onkin iloinen, on myös melkoisen kylmäpäinen ja saattaa suuttua helposti. Huumoria löytyy kaikesta huolimatta. Useasti muut sanovat tätä liian ennakkoluuloiseksi, mutta oikeasti tahtoo tutustua kissaan kunnolla, ennen kuin pystyy luottamaan tuohon. Valitsee ystävänsä tarkkaan, ja naaraan luottamus on ansaittava, ja se on vaikeaa saada takaisin jos sen kerran menettää. Joskus hieman kunnianhimoinen ja temperamenttinen. Omistaa suojeluvaiston ystäviensä kohdalla, ja voisi empimättä kuolla noiden puolesta. Uhkarohkea ja rakastaa vaaroja ja jännitystä- ja sen vuoksi myös on aina ongelmissa. Vaikka onkin kylmäpäinen, osaa siltin itkeä, mutta on huono näyttämään tunteensa ja yrittääkin useasti piilottaa ne. Sen vuoksi kokee esim. surun kaksinverroin pahemmin.
 
Missä olen hyvä: Hyvät jalkavoimat joiden ansiosta on yksi klaanin nopeimmista kissoista. Myös saalistus on vahvuus, ja taistelu vähän siinä ja siinä..
 
Muuta: Taivastuulella on paljon miehiä ;33
 
Sisarukset: Tammilehti ja Hopeahohto. Myös viisi kuollutta sisarpuolta isän puolelta.
 
Menneisyys: Katajahännän ja Koivutähden tytär. TULOSSAAA LISÄÄÄÄ
jos luet tän oot homo XD
©2019 WarriorStories - suntuubi.com