Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Minttulehti

 
Nimi: Minttulehti
 
Sukupuoli: Naaras
 
Klaani:Myrskyklaani
 
Oppilas:  
 
Ulkonäkö:
 Minttulehti on hieman pulleahko vaalea kissa. Hänen turkkinsa on muhkea, ja siinä on valkoisia täpliä. Minttulehden silmät ovat ruohon vihreät ja suuret. Häntä, ja muutkin raajat ovat pitkät. Polkuanturat ja nenä Minttulehdellä on vaaleat.
 

Luonne:

Minttulehti on positiivinen persoona. Hän haluaa ajatella asiat aina iloisesti ja inhoaa purnaajia. Minttulehti ei tykkää myöskään valittajista, koska hänen mielestään pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä on eika aina tarvisi haliia lisää. Minttulehti ystävystyy helposti, koska hän on puhelias ja osaa myöskin kuunnella. Minttulehti ei pidäkkään taistelemisesta, koska ajattelee kaikkien olevan tasa-arvoisia. Minttulehti suuttuukin jos jotakuta haukutaan ja kiusataan ilman sen kummempaa syytä. Hän myös on aina sitä mieltä että kotikisut ovat saman arvoisia kuin klaanikissat.Minttulehti huolehtii aina ja kaikesta. Hän huolehtii oikeastaan liikaakin ja siitä yleensä ärsyynnytään tai suututaan. Minttulehti on kuitenkin vaan huolissaan ystävistään eikä halua pahaa tarkoittaa. Minttulehti ei halua menettää nimittäin ystäviään. Minttulehteä sanotaan usein pelkuriksi, koska hän ei halua taistella, eikä jaksa välillä edes väitellä, koska se on hänestä turhaa. Minttulehti ei ole pelkuri, vaan oikeastaan vain hieman yksinkertainen näissä asioissa. Minttulehti rakastaa seikkailuja ja vaaroja, ja onkin päättänyt joskus lähteä kokonaan klaanista ja jättää metsän taakseen, kieärtäekseen maailmaa. Minttulehti rakastaa myös ruokaa ja nukkumista, ja näistä asioista hänelle yleensä vitsaillaankin. Minttulehti vitsailee takaisin ja hänellä on mainio huumorintaju.

 

 
Missä olen hyvä: Olen aika hyvä saalistuksessa.

 

Muuta: Hänellä on kolmepentua, Nokkostassu, Tuulitassu ja Pakkastassu

 

 
Menneisyys: Minttulehden menneisyys on sekava ja sen kaikki palaset ei ole vielä paikallaan. Minttulehden emo asustaa Varjoklaanissa soturina. Minttulehden isä taas on Jäkälän lauman entinen jäsen. Kermasulka oli rakastunut tuohon ja saanut pennun. Isän oli pitänyt lähteä metsästä ja Kermasulka ei voinut pitää Minttulehteä. Hän vei pennun Myrskyklaaniin. Minttulehti kasvoi ilman emoansa ja ei tiennyt siskostansakkaan mitään. Sisko oli tuotu hieman Minttulehden jälkeen Myrskyklaaniin kun Kermasulka oli saanut hänet Minttulehden isän palattua taas metsään. Minttulehti tutuistui emoonsa kokouksien kautta ja sai tietää Tähtiklaanin nöyn kautta kuka oli hänen siskonsa. Isästään minttulehdellä ei ole muuta tietoa kuin emon tarinat.

 

Sisarukset: Aamukaste  ja sisarpuolet Hurricane ja Hunajatassu

 

jos luet tän oot homo XD
©2019 WarriorStories - suntuubi.com